GOIB GOIB
ES
CA
ES
CA
Menu
Home / Tecnificació

Setmana Esport Adaptat 2020

 • Data inici: 30/11/2020
 • Data fi: 04/12/2020
 • Fi inscripcions: 20/11/2020

Recull imatges SEA 2020


CEIP Es Puig, Lloseta


CC Ntra. Sra. de la Consolació Ciutadella


CEIP Son Oliva

http://activitatsceipsonoliva.blogspot.com/search/label/EDUCACI%C3%93%20F%C3%8DSICA


IES Porreres

gimcana inclusiva #abpiesporreres


Col·legi Santo Tomás de Aquino


CTEIB


Setmana de l’Esport Adaptat 2020

#SEA2020

Adhereix-hi el teu centre escolar i dona a conèixer l’esport adaptat.

Vídeo de presentació setmana de l'Esport Adaptat 2020

1. En què consisteix la Setmana de l’Esport Adaptat?

El 3 de desembre és el Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat i, per celebrar-ho, la Federació d’Esports Adaptats de les Illes Balears (FESAIB) i la Fundació per a l’Esport Balear (FEB) s’han unit per crear la Setmana de l’Esport Adaptat.

La Setmana de l’Esport Adaptat #SEA2020 tindrà lloc del dilluns 30 de novembre al divendres 4 de desembre i consisteix en el fet que cada centre escolar adherit dugui a terme diferents activitats esportives adaptades per tal de conscienciar l’alumnat de la importància de la pràctica esportiva entre les persones amb discapacitat i sense.

Els centres escolars seran els encarregats d’organitzar i desenvolupar les activitats d’esport adaptat dins les seves instal·lacions. Tots els centres inscrits rebran un lot d’inscripció amb un detall per als alumnes i els professors que hi participi activament.

La FEB i la FESAIB recolliran totes les iniciatives dels centres escolars adherits i faran de plataforma de difusió de les diferents activitats d’esport adaptat que s’hi duguin a terme.

Durant tota la setmana, i en especial el 3 de desembre, coincidint amb el Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat, les fotografies i els vídeos que els centres educatius enviïn de les activitats esportives que vagin fent es penjaran a les xarxes socials amb l’etiqueta #SEA2020.


2. Objectius

 • Donar a conèixer l’esport adaptat a persones amb diversitat funcional i sense.
 • Donar a conèixer les diferents opcions d’activitat física i esportiva que tenen les persones amb diversitat funcional.
 • Fomentar la pràctica de l’activitat física inclusiva i transmetre’n els valors d’esforç, autosuperació, treball en equip i empatia.
 • Conscienciar la població de la importància de la pràctica esportiva per al benestar físic, psíquic i social.


3. Com puc adherir el meu centre a la Setmana de l’Esport Adaptat?

 1. Entrau a la pàgina web www.fundacioesportbalear.es o www.fesaib.org.
 2. Emplenau el formulari d’inscripció.
 3. Els alumnes i els professors que participin en les activitats esportives adaptades rebran un lot d’inscripció amb el cartell signat per Xavi Torres i Úrsula Pueyo, adhesius i xapes.

IMPORTANT:

 • Les dades que se sol·liciten són per fer un seguiment estadístic dels centres adherits.
 • L’adhesió a la Setmana de l’Esport Adaptat no té cap cost.
 • La FESAIB i la FEB són els promotors de l’activitat.
 • Cada centre educatiu és el responsable d’organitzar i desenvolupar l’activitat esportiva adaptada. 


4. Què feim la Setmana de l’Esport Adaptat?

 1. El professorat d’Educació Física és l’encarregat de planificar la jornada d’esport adaptat i inclusiu. Es poden fer activitats durant tota la setmana o simplement un dia. La idea és facilitar al màxim possible la participació dels centres.
 2. En cas necessari, podeu contactar amb la FESAIB per demanar recursos de tipus d’activitats i esports adaptats i inclusius.
 3. És molt important donar a conèixer a la població l’activitat que farem. Per aconseguir-ho, demanam que durant tota la setmana es publiquin a les xarxes socials les propostes i les activitats de cada centre amb l’etiqueta #SEA2020.
 4. La FEB i la FESAIB recolliran totes les iniciatives dels centres escolars adherits i faran de plataforma de difusió de les diferents activitats d’esport adaptat que s’hi facin.
 5. L’objectiu és crear un gran equip per, entre tots els agents implicats, donar a conèixer la importància de l’esport adaptat i inclusiu a la població.

 
 

5. Contacte

No dubteu a contactar amb nosaltres si us sorgeix qualsevol consulta.

 • Consultes d’inscripcions i informació general: Elena Gómez, FEB, egomez@fxeb.es, tel. 971 71 08 11.
 • Consultes tècniques d’esport adaptat (modalitats esportives, materials que es poden utilitzar, propostes esportives, etc.): Toni Pomar, FESAIB, fesaib@fesaib.org, tel. 695 81 45 32.
Veure més

Formulari setmana de l'esport adaptat 2020

Newsletter