GOIB GOIB
ES
CA
ES
CA
Menu
Home / Tecnificació

Setmana de l'Esport Adaptat 2021

  • Data inici: 14/10/2021
  • Data fi: 03/12/2021
  • Fi inscripcions: 24/11/2021

Setmana de l’Esport Adaptat 2021

Segona edició #SEA2021

Adhereix-hi el teu centre escolar o entitat esportiva i dona a conèixer l’esport adaptat.

En què consisteix la Setmana de l’Esport Adaptat?

El 3 de desembre és el Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat i, per celebrar-ho, la Federació d’Esports Adaptats de les Illes Balears (FESAIB) i la Fundació per a l’Esport Balear (FEB) s’han unit per celebrar la Setmana de l’Esport Adaptat.

La Setmana de l’Esport Adaptat #SEA2021 tindrà lloc del dilluns 29 de novembre al divendres 3 de desembre i consisteix en el fet que cada centre escolar o entitat esportiva adherida dugui a terme diferents activitats esportives adaptades per tal de conscienciar l’alumnat de la importància de la pràctica esportiva entre les persones amb discapacitat i sense.

Els centres escolars o entitats esportives seran els encarregats d’organitzar i desenvolupar les activitats d’esport adaptat dins les seves instal·lacions. Tots els centres inscrits rebran un lot d’inscripció amb un detall per l’alumnat i professorat que hi participi activament.

La FEB i la FESAIB recolliran totes les iniciatives dels centres adherits i faran de plataforma de difusió de les diferents activitats d’esport adaptat que s’hi duguin a terme.

Durant tota la setmana, i en especial el 3 de desembre, coincidint amb el Dia Internacional de les Persones amb           Discapacitat, les fotografies i els vídeos de les activitats esportives que els centres pengin a les seves xarxes socials i siguin etiquetades amb #SEA2021 es compartiran a les xarxes socials de la Direcció General d’Esports.


Objectius

Donar a conèixer l’esport adaptat a persones amb discapacitat i sense.

Donar a conèixer les diferents opcions d’activitat física i esportiva que tenen les persones amb discapacitat.

Fomentar la pràctica de l’activitat física inclusiva i transmetre’n els valors d’esforç, autosuperació, treball en equip i empatia.

Conscienciar la població de la importància de la pràctica esportiva per al benestar físic, psíquic i social.


Com puc adherir el meu centre escolar o club esportiu a la Setmana de l’Esport Adaptat?

Emplenar el formulari d’inscripció.  Inscripció centres escolars      /       Inscripció entitats esportives

Tots els que participin en les activitats esportives adaptades rebran un lot d’inscripció amb un detall.


IMPORTANT:

Les dades que es sol·liciten són per fer un seguiment estadístic dels centres adherits.

L’adhesió a la Setmana de l’Esport Adaptat no té cap cost.

La FESAIB i la FEB són els promotors de l’activitat.

Cada centre educatiu o esportiu és el responsable d’organitzar i desenvolupar l’activitat esportiva adaptada.


Què feim la Setmana de l’Esport Adaptat?

El professorat o equip tècnic és l’encarregat de planificar la jornada d’esport adaptat i inclusiu. Es poden fer activitats durant tota la setmana o simplement un dia. La idea és facilitar al màxim possible la participació dels centres.

En cas necessari, podeu contactar amb la FESAIB per demanar recursos de tipus d’activitats i esports adaptats i inclusius. Els centres inscrits rebran diverses propostes d’activitats dirigides als diferents cicles educatius.

És molt important donar a conèixer a la població l’activitat que farem. Per aconseguir-ho, demanam que durant tota la setmana es publiquin a les xarxes socials les propostes i les activitats de cada centre amb l’etiqueta #SEA2021.

La FEB i la FESAIB recolliran totes les iniciatives dels centres escolars adherits i faran de plataforma de difusió de les diferents activitats d’esport adaptat que s’hi facin.

L’objectiu és crear un gran equip per, entre tots els agents implicats, donar a conèixer la importància de l’esport adaptat i inclusiu a la població.


Contacte

No dubteu a contactar amb nosaltres si us sorgeix qualsevol consulta.

Consultes d’inscripcions i informació general: Elena Gómez, FEB, egomez@fundacioesportbalear.es tel. 971 43 17 27.

Consultes tècniques d’esport adaptat (modalitats esportives, materials que es poden utilitzar, propostes esportives, etc.): Toni Pomar, FESAIB, fesaib@fesaib.org, tel. 695 81 45 32.

Trobareu tota la informació a la pàgina web www.fundacioesportbalear.es o www.fesaib.org.

Veure més
Newsletter