GOIB GOIB
ES
CA
ES
CA
Menu
Home / Tecnificació

Natació

El programa de Natació de la Fundació per a l’Esport Balear té com objectiu principal facilitar un entrenament adequat als nedadors de Balears per iniciar o continuar el seu camí cap a l’excel·lència esportiva. Per aconseguir-ho, oferim als nostres nedadors unes condicions d’entrenament que difícilment poden aconseguir als seus clubs, tant en instal·lacions com en material tècnic i un horari acadèmic adaptat al programa d’entrenament.

Des de la creació de Programa de tecnificació de natació, el setembre de l’any 2000, cada temporada hi ha hagut nedadors d’aquest programa que han format part dels diferents equips nacional de les diferents categories, infantil, júnior i absoluta i que han participat en competicions al més alt nivell internacional: FOJE, Copa Comen, Campionats d’Europa júnior, campionats d’Europa absoluts, campionats del món absoluts, jocs del mediterrani i jocs olímpics. A més els nedadors del programa han aconseguit innumerables medalles en tots els campionats nacionals de les diferents categories, així com plusmarques nacionals i records d’Espanya absoluts.

Diversos nedadors formats amb nosaltres, han passat posteriorment a estar becats en centres d’alt rendiment del Consejo Superior de Deportes (CAR de Sant Cugat i Blume de Madrid).

Aquest projecte, a la vegada i de manera paral·lela, cerca la millora del nivell de la natació a les Illes Balears, dintre de l’elit nacional i internacional, mitjançant la col·laboració, cooperació i acceptació del desenvolupament dels programes de feina que la Real Federación Española de Natación elabora en el seu PNTD. En particular aquells programes planificats des de la RFEN no tan sols cerquen millorar el nivell nacional dels esportistes becats en el CTEIB sinó que a la vegada, la millora de la feina de preparació i formació en vistes al seu rendiment internacional i conseqüentment la seva preparació cap a l’alt rendiment.


Criteis selecció natació temp. 23/24

Veure més
Newsletter