GOIB GOIB
ES
CA
ES
CA
Menu
Home / Tecnificació

Triatló

El programa de Tecnificació de Triatló es va iniciar la temporada 2007-08. El Triatló a les Illes Balears és un esport relativament jove, el qual ha sofert grans canvis quant a organització en els darrers anys, a més d’un enorme “boom” social especialment en els darrers 4/5 anys, en gran part a causa de les proves de mitja i llarga distància i, com no, als nostres grans campions en distàncies olímpiques, primer amb Ivan Raña i després amb Gómez Noya, i el nostre Mario Mola, sorgit, primer de la natació, i després del Programa de Tecnificació de Triatló de les Illes Balears, per donar el salt al Centre d’alt rendiment de Madrid per a convertir-se en esportista d’elit a nivell mundial.

La Federació de triatló té un repte molt gran, que és el de treballar l’esport base, apostar per crear escoles en els clubs amb entrenadors formats i tenir una cantera abundant de la que surten els i les triatletes que entren a formar part del Programa de tecnificació a on treballaran per aconseguir èxits en representació de les Illes Balears.

Hem de ser un trampolí per als joves talents, cap els centres d’alt rendiment i cap a les competicions d’alt nivell, sense oblidar la formació acadèmica i desenvolupament personal. Per tot això, estam segurs que el CTEIB és el millor centre per donar el millor de nosaltres mateixos a aquest esport.

El programa pretén dotar de majors recursos a joves esportistes per a poder polir i potenciar les qualitats físiques i psicològiques que els faran ser millors triatletes.


Criteris de selecció triatlo temp. 23/24

Veure més
Newsletter