GOIB GOIB
ES
CA
ES
CA
Menu
Home / Tecnificació

Motociclisme

El motociclisme és un esport amb molta tradició al territori de les Illes Balears, a més d’un gran viver de campions nacionals e internacionals durant els darrers anys. Aquest fou creat l’any 2006 i posat en funcionament el curs 2007-2008 amb dos esportistes en l’especialitat de trial. Poc a poc es van anar adherint esportistes d’altres disciplines fins a tenir la representació en cada una de les especialitats: trial, motocròs, enduro i velocitat.

Al llarg dels anys el motociclisme Balear va convertir-se en un referent a nivell Nacional e Internacional. El programa de tecnificació de Motociclisme era una necessitat per convertir-se amb el mitjà adient perquè el joves esportistes amb projecció poguessin arribar a l’alt nivell esportiu.

La trajectòria de l’esportista abans d’entrar al programa ha d’incloure el pas per a les escoles de motociclisme base per començar la seva formació. Seguidament, ja es pot accedir al programa de seguiment on segueix la seva formació els dos anys previs a l’entrada al programa.

Una vegada dins del programa, aquest els hi aportarà tots els mitjans necessaris per a continuar la seva evolució dins la seva especialitat.


Criteris selecció motociclisme temp. 23/24

Veure més
Newsletter