GOIB GOIB
ES
CA
ES
CA
Menu
Home / Tecnificació

Tir amb arc

Tot i que l’objectiu primordial d’aquest programa de tecnificació és la consecució d’importants resultats esportius a nivell nacional i internacional soms conscients de la importància de formar als esportistes íntegrament, sense descuidar la seva formació acadèmica i vetllant per la seva salut en tot moment.

Per a continuar amb la progressió adequada dels nostres esportistes i fer que puguin assolir un alt nivell de competició es fa completament necessari un programa de tecnificació a nivell balear. Aquest programa fa ja més de quinze anys que porta amb èxit la formació i el seguiment dels millors esportistes de les Illes Balears, arribant a participar en els JJ.OO de Pekín, i un alt nombre de participacions i excel·lents resultats en proves internacional amb la selecció nacional.

Per poder arribar a aquest programa de tecnificació els esportistes hauran de passar per els nivells inferiors de formació (iniciació, perfeccionament i seguiment) en els que es basa aquest programa per la formació adequada dels esportistes. I serà en aquest programa de tecnificació on podran dedicar-se mes a fons per aconseguir arribar al alt rendiment i aconseguir importants resultats a nivell nacional i internacional.


Criteris selecció tir amb arc temp. 23/24


Veure més
Newsletter